2017-12-07 07:19:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma fektessen nagy hangsúlyt a pontosságra

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Az Uránusz szemben áll a Marssal. Mindenre lesz energiája, amit erre a napra tervezett, és egy ötlete is akad, ami a hivatásában előre fogja vinni. Olajozottan megy minden, amivel foglalkozik.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Fogyó Hold van a Rák jegyében. Az energiaszintje nagyon mélyre süllyedhet. Ne is erőlködjön, a nagyobb feladatokat halassza el, és ha teheti, ma fejezze be korábban a munkát. Keresse a nyugalmat és a felüdülés lehetőségét!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai bolygóállások nagyon is kedveznek minden tevékenységhez, amit ön csinál. Többet tud elvégezni, mint amennyit tervezett, és ennek tényleg örülhet is. Az Uránusz szárnyakat ad önnek: zseniális ötletei támadnak, és ezeket kedvezően fogadják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fogja vissza egy kicsit a becsvágyát, nehogy túllőjön a célon. Különösen akkor nem kellene túl sokat magára vállalnia, ha másokról gondoskodik, és velük törődik, mert az ön energiája is véges. Muszáj néha nemet is mondani.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma fektessen nagy hangsúlyt a pontosságra, különösen a gyakorlati dolgokban. Az estéje kellemesen, jó társaságban telik majd.
 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehéz lesz összeegyeztetnie a hivatását a magánéletével, ma estére mindkét oldalon tartozni fog egy bocsánatkéréssel. Ne aggódjon, holnapra nyom nélkül elmúlnak a feszültségek!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nehéz lesz összeegyeztetnie a hivatását a magánéletével, ma estére mindkét oldalon tartozni fog egy bocsánatkéréssel. Ne aggódjon, holnapra nyom nélkül elmúlnak a feszültségek!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fogyó Hold van a Rák jegyében. Ma jól megy majd a kommunikáció, képes lesz teljesen világosan kifejezni magát, és mások véleménye is érdekli. Különösen a külföldi üzleti utakra nézve kedvező ez a tranzit.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez a nap tökéletes arra, hogy szembenézzen saját magával, sorra vegye a reményeit, a vágyait és a céljait, és azt, hogy meddig jutott a megvalósításukban. Jót tenne ma egy kiruccanás (például múzeumlátogatás), ami szellemileg ösztönzően hat önre.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Vág az esze, mint a borotva, és ma különösen jól tud koncentrálni az apró részletekre. Hajlamos lesz túlzottan önmagára figyelni. Ne mulassza el, hogy meghallgasson másokat is, különben lemaradhat valami lényeges dologról!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Tele lesz életenergiával és életörömmel. Meg szeretné mutatni, mi rejlik önben, és ez nagyon jól fog sikerülni. Találkozói is sikeresek lesznek, pontosan tudja, hogyan kell meggyőznie a többieket. Ha ma megismerkedik valakivel, hosszan tartó szerelem lesz a dologból.


Halak: II. 19. - III. 20.
Fogyó Hold van a Rák jegyében. Ez túlérzékennyé teszi: emiatt egyrészt könnyen megsértődhet apróságok miatt is, másrészt viszont most különösen finom érzékkel képes ráhangolódni mások érzelmi igényire.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: